“Au fost si continua sa fie alaturi de Fundatie cei care au inteles ca este nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi pentru a schimba modul de viata in comunitatea Clisurii Dunarii. Pentru acest sprijin multumim tuturor prietenilor Fundatiei si imi doresc ca si in continuare, prin activitatea pe care o desfasuram, sa sprijinim dezvoltarea social-economica a regiunii Dunarene din sudul judetului Caras-Severin si Mehedinti si integrarea acestei zone in spatiul Dunarean European prin implementarea Strategiei Dunarii.”

Liviu Davidescu, presedinte Fundatia DUNAREA

Fundația DUNAREA lucrează cu organizaţii, instituţii, companii, dar și cu firme, în scopul de a reuni resursele, abilitaţile şi talentul oamenilor din mai multe domenii de activitate. Urmărește de asemenea să stimuleze voluntariatul şi să inspire spiritul comunitar în zonele în care se implică.

Fundatia DUNAREA va ofera oportunitea sa promovati programele noastre si in acelasi timp va incurajam sa gasiti noi moduri de a face viata mai buna pe Clisura Dunarii.

Daca doriti sa ne ajutati in indeplinirea misiunii noastre va rugam sa completati Formularul nostru pentru volunariat (link) si in cel mai scurt timp cineva va va contacta.
Puteti sa ne sunati la 0748155584 sau sa ne scrieti la fundatiadunarea@gmail.com.

Fundația DUNAREA s-a bucurat inca de la infiintare de sprijinul a numeroase persoane. Programele fundatiei au fost sustinute de urmatoarele autoritati publice locale si companii:

PRIMARIA MOLDOVA NOUA

SC ARCOS SRL