FUNDATIA DUNAREA va furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management, pentru a asigura extinderea, diversificarea si cresterea rezultatelor clientilor sai.

FUNDATIA DUNAREA este formata dintr-o echipa dinamica de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor pentru afacerile dumneavoastra. Noi vrem astfel sa contribuim la dezvoltarea durabila a economiei romanesti si la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor disponibile.

Misiunea noasstra este de a oferi proiecte de dezvoltare creative si profesionale la un pret onest care sa creeze pentru partenerii si clientii nostri solutii si beneficii tangibile, in vederea unei pozitionari favorabile a acestora fata de concurenta si pentru a crea parteneriate durabile.

Serviciul de baza oferit de FUNDATIA DUNAREA este acela de elaborare a Proiectului in vederea obtinerii finantarii nerambursabile. In functie de programul de finantare accesat si de particularitatea Proiectului, perioada de timp necesara intocmirii unei Cereri de finantare complete poate varia de la cateva zile la cateva saptamani.

In functie de programul accesat, de cele mai multe ori dosarul Cerererii de finantare presupune elaborarea urmatoarelor documentatii: Cererea de finantare, Studiu de fezabilitate, Plan de Afaceri, Memoriu justificativ, Analiza cost-beneficiu, Strategii de marketing, etc.

Documentatia proiectului va fi realizata intotdeauna in acord cu Ghidul programului, avandu-se in vedere in permanenta respectarea tuturor conditiilor de eligibilitate.
Oferim servicii de consultanta tehnico-financiara pe tot teritoriul Romaniei.