FLAG CLISURA DUNARII

Fundatia Dunarea isi propune sa initieze constituirea  FLAG-lui  CLISURA DUNARII – GRUP LOCAL DE ACTIUNE PENTRU DEZVOLTARE INTEGRATA A ZONEI DE PESCUIT A CLISURII DUNARII.

Prin Programul Operational pentru Pescuit (POP), inca din sesiunea 2007-2013, pe tot parcursul Dunarii s-au infiintat astfel de FLAG-uri,  mai putin in judetele Caras-Severin si Mehedinti.

Intrucat si pentru perioada 2014-2020, POP prevede continuarea finantarii acestei masuri, Fundatia Dunarii va initia  constituirea GRUPULUI LOCAL de ACTIUNE pentru DEZVOLTAREA INTEGRATA a ZONEI de PESCUIT CLISURA DUNARII.

VIZIUNEA ~ FLAG CLISURA DUNARII ~ este ca acest grup sa devina o organizaţie de rang european capabilă să mobilizeze potenţialul teritoriului Microregiunii “Clisura Dunarii” şi să gestioneze competent resursele disponibile în vederea susţinerii şi dezvoltării durabile a zonei  Dunarii din judetul Caras-Severin,  pe baza parteneriatului public-privat dintre comunităţile locale, administraţia publică locală, segmentul civic şi mediul de afaceri.

PARTENERII din acest proiect vor fi administratiile publice locale, ONG-uri locale , firme si personae fizice din zona , etc.

Dunarea-vazuta-de-sus1